طرح سامانه ردیابی گوشت مرغ توسط مصرف‌کنندگان اجرایی می‌شود

مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور گفت: مصرف‌کنندگان گوشت مرغ می‌توانند با ارسال کد ره‌گیری درج‌شده بر روی بسته‌ مرغ به سامانه پیام کوتاه از فرآیند تولید محصول مطلع شوند.

عباس عباسی مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور در مورداجرای طرح سامانه ردیابی گوشت مرغ از مزرعه تا سفره، گفت:  در حال حاضر سامانه ردیابی گوشت مرغ از مزرعه تا سفره در 22 استان کشور در حال اجراست که تا آبان ماه سال 94 کلیه استان‌های کشور تحت پوشش این سامانه نظارتی قرار خواهد گرفت.

وی در ادامه بیان داشت: از مجموع 247 واحد کشتارگاه صنعتی طیور در کشور تاکنون تعداد 162 واحد تحت پوشش قرارگرفته است.

مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور تصریح کرد: فرآیند سامانه ردیابی گوشت مرغ از مزرعه تا سفره را با صدور گواهی بهداشتی قرنطینه‌ای که به‌صورت آنلاین در سامانه صادر می‌شود و با درج بر روی بسته‌بندی مرغ در مراکز کشتارگاهی پایان می‌پذیرد.

عباس افزود: مصرف‌کنندگان ‌می‌توانند با ارسال کد ره‌گیری درج‌شده بر روی بسته‌بندی مرغ به سامانه پیام کوتاه   30008903 از محل پرورش یا مزرعه – کشتارگاه مربوطه – شهر یا شهرستان محل پرورش – تاریخ تولید و تاریخ انقضاء مرغ مطلع شوند.

وی بیان داشت:  همچنین در صورت مغایرت محصول می‌توانند علاوه بر تماس با دامپزشکی محل با سامانه ارتباطی 1512 تماس حاصل نموده و مراتب را به اداره دامپزشکی جهت پیگیری‌های لازم اعلام نمایند.

عباسی در خصوص مزایای این طرح گفت: کنترل و جابجایی طیور گوشتی در اپیدمی‌ها (همه‌گیری) هدایت کنترل‌شده طیور گوشتی به کشتارگاه – ساماندهی مزارع غیرمجاز – کنترل مصرف دارو در مزارع – ردیابی آلاینده‌ها – رقابت‌پذیری در ارائه کیفیت و سلامت در صادرات و مصرف داخلی – هدایت محصولات سالم به صنایع تبدیلی … ازجمله مزایای این طرح است.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *