تولید ۱۲۶ هزار تن گوشت مرغ در مازندران

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران: نیمه نخست امسال ۱۲۶ هزار تن گوشت مرغ در استان به ارزش هزار و ۶۳۸ میلیارد تومان تولید شد.
علیرضا عطایی نژاد با اشاره به تولید ۱۲۶ هزارتن گوشت مرغ از ابتدای امسال گفت: ۳۰۸ میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی ۶ ماهه نخست امسال در کارخانه‌های جوجه‌کشی استان تولید شد که ۱۷۹ میلیون قطعه آن مربوط به مزارع مرغ مادر است.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه در مازندران ۲۲۰ واحد مرغ مادر گوشتی و ۴۰ واحد جوجه کشی فعالیت می‌کنند افزود: ظرفیت توزیع جوجه یک روزه به خارج از استان ۶۷ میلیون قطعه است.
عطایی نژاد افزود: ۲ هزار و ۲۶۰ واحد مرغداری گوشتی صنعتی فعال در استان وجود دارد که ظرفیت مرغداری گوشتی در هر دوره، ۳۰ میلیون قطعه است.