گوشت مرغ درجه بندی می شود

گوشت مرغ از اول زمستان سال جاری با هدف بهبود کیفیت بهداشتی با نظام کدبندی A ، B و A پلاس در استان مرکزی عرضه می شود.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مرکزی در کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت زنان و خانواده استان مرکزی گفت: عرضه گوشت مرغ از اول زمستان سال جاری با هدف بهبود کیفیت بهداشتی این ماده پروتئینی در فروشگاه‌های استان با نظام کدبندی انجام می‌شود.
سجادی افزود: نظام کدبندی گوشت مرغ شامل A ، B و A پلاس است که این مهم باید در راستای حقوق شهروندی توسط رسانه‌ها به مردم استان اطلاع‌رسانی شود.
وی اضافه کرد: زیرساخت برای اجرای این طرح در ۲ کد دستوری A و B در استان فراهم شده است.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مرکزی گفت: اجرای سامانه‌های بهداشتی مورد نیاز سازمان دامپزشکی در کشتارگاه‌های طیور، تخلیه اتوماتیک اندرونه ( ریه، ته‌روده، چینه دان، نای و مری )، حذف تدریجی چیلرهای آبی (نصب لاشه‌شور و اتاق سرد)، تجهیز کشتارگاه‌های صنعتی طیور موجود به خط ۲ و سایر تجهیزات مورد نیاز به‌صورت تشویقی تدریجی، رعایت و کنترل سن، وزن و سایز مرغ کشتاری بر اساس رتبه‌بندی کشتارگاه‌ها، خودکنترلی و مسئولیت‌ پذیری تولیدکنندگان و رتبه‌بندی کشتارگاه و محصول از جمله شاخص‌های اجرای این طرح است.
سجادی افزود: انجماد مرغ‌ها تنها در کشتارگاه‌های دارای رتبه A و A+، جلوگیری از خروج مرغ دارای رتبه B به خارج از استان، قطعه ‌ندی و بسته‌بندی محصول مرغداری‌های رتبه A و A+ و ذخیره‌سازی مرغ منجمد در راستای تنظیم بازار از محصولات کشتارگاه‌های دارای رتبه A و A + از جمله برنامه‌های تشویقی سازمان دامپزشکی کشور برای اجرای این طرح است.