تکذیب استفاده از جیوه در گوشت مرغ، مرغهای شناسنامهدار بخرید
در پی انتشار برخی خبرها مبنی بر استفاده از جیوه در گوشت مرغ، سازمان دامپزشکی ضمن تکذیب این موضوع اعلام کرد که مردم مرغهای شناسنامهدار بخرند تا نسبت بهسلامت آن مطمئن باشند.
طی روزهای اخیر خبرهایی مبنی بر استفاده از جیوه در جیره غذایی مرغ در برخی از مرغداریها و پلمپ این واحدها منتشر شد و مردم نیز به نخریدن گوشت مرغ توصیه شدند که عباس عباسی، مدیرکل نظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی – این موضوع را از اساس تکذیب کرد و به خبرنگار ایسنا گفت: استفاده از جیوه بههیچعنوان در تولید گوشت مرغ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد، چراکه این محصول کیلویی 600 هزار تومان است و اگر بهعنوانمثال یک مرغ بخواهد 10 گرم از آن را در دوره پرورش استفاده کند باید 6000 تومان گرانتر فروخته شود، درحالیکه گوشت مرغ در حال حاضر در بازار مصرف کمتر از این قیمت فروخته میشود.
وی توصیه کرد: مردم برای اطمینان از سلامت گوشت مرغ مصرفی خود از مرغهای بستهبندیشده گرم یا منجمد شده شناسنامهدار استفاده کنند و برای حصول اطمینان بیشتر میتوانند کد ردیابی درجشده روی بستهبندیهای گوشت مرغ را به سامانه 30008903 پیامک کنند یا اینکه در صورت شکایت یا پیشنهاد یا انتقاد میتوانند با سامانه ملی 1512 تماس حاصل کنند و از راهنمایی کارشناسان سازمان دامپزشکی استفاده کنند.