چرخش مصرف مواد پروئتینی از گوشت قرمز به سفید/ نهاده‌ها مرغ را گران کردند

رئیس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی گفت: به دلیل افزایش قیمت گوشت قرمز 80 درصد مصرف این پروتئین کاهش یافته و به سمت گوشت مرغ آمده است.

مهدی یوسف‌خانی، درباره جایگزینی گوشت سفید به جای قرمز در سبد غذایی مردم به دلیل افزایش قیمت‌ها اظهار داشت: به دلیل شدت قیمت گوشت قرمز در واقع 80 درصد مصرف این پروتئین به سمت گوشت مرغ آمده است زیرا با توجه به وضعیت کنونی، مردم توان خرید گوشت قرمز را ندارند.

وی با بیان اینکه ما قابلیت تولید و تامین نیاز مردم را در زمینه گوشت سفید داریم، افزود: مشکل ما در یک سال گذشته تامین نهاده بوده است و مرغداران برای تهیه کنجاله و ذرت مخصوصا در 7 ماه اخیر با چالش مواجه بودند که مهمترین عامل افزایش قیمت مرغ نیز بوده است.

رئیس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی با اشاره به تاثیر خوراک بر قیمت تمام شده مرغ گفت: نهاده‌ها حدود 70 درصد قیمت تمام شده نرخ مرغ را تشکیل می‌دهند.

وی کمبود و تاخیر در دریافت نهاده را از مهمترین چالش‌های مرغداران برشمرد و یادآورشد: همچنان در زمینه واردات و ترخیص نهاده مشکل وجود دارد و خوراک به موقع به تولیدکنندگان نمی‌رسد.