مرغ سبز 50 درصد گران‌تر از نمونه‌های معمول

مرغ بدون آنتی‌بیوتیک که مرغ سبز نیز نامیده می‌شود به معنای مرغی است که در طول دوره پرورش بدون مصرف آنتی‌بیوتیک و داروهای شیمیایی تولیدشده و در مراحل تولید تا عرضه از سوی نهادهای نظارتی و بهداشتی کنترل و تضمین می‌گردد. مدیریت پرورش و نگهداری این مرغ‌ها بسیار حساس و دقیق بوده و در طول دوره رشد نباید مریض شوند تا آنتی‌بیوتیک مصرف کنند و همین امر موجب بالاتر بودن قیمت این مرغ‌ها نسبت به سایر مرغ‌ها می‌شود. کارشناس ارشد تولیدات ارگانیک دامی درباره اختلاف قیمت مرغ بدون آنتی‌بیوتیک می‌گوید : به دلیل اینکه در طول دوره پرورش هیچ‌گونه آنتی‌بیوتیک و یا آنتی‌اکسیدانی مصرف نمی‌شود و متعاقب آن درصد تلفات مرغ بالا می‌رود لذا قیمت تمام‌شده این محصول 2 تا 2.5 برابر بالا می‌رود و قیمت عرضه آن (فروش ) حدود 50 درصد گران‌تر است. وی اختلاف قیمت مرغ بدون آنتی‌بیوتیک را “هزینه سلامتی” می‌داند و می‌گوید : برآوردهای کارشناسی نشان می‌دهد که اختلاف قیمت محصولات ارگانیک درواقع هزینه‌ای است که مصرف‌کننده بابت سلامت خود پرداخت می کند.