نیمی از مرغ‌های تولیدشده گیلان به دیگر استان‌ها می‌روند

معاون امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان گفت: گیلان از استان‌های پرورش دهنده مرغ کشور است و روزانه ۵۰۰ تن مرغ در این استان تولید می‌شود.
حجت علی اکبرنژاد با بیان اینکه گیلان از استان های قطب تولید مرغ در کشور است، گفت: روزانه ۵۰۰ تن گوشت مرغ در گیلان تولید می‌شود که ۵۰ درصد آن به تهران و دیگر استان های کشور صادر می شود.
وی افزود: در گیلان ۹۲ واحد مرغ مادر گوشتی وجود دارد که دو میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه مرغ پرروش می‌دهند.
علی اکبرنژاد ادامه داد: رتبه پنج کشور در تولید گوشت مرغ و رتبه دوم در تولید جوجه یکروزه از آن گیلان است.
وی با بیان اینکه تمام تلاش ما رونق تولید با در نظر گرفتن سه اصل پایداری، رفع موانع بازار و مدیریت آن است، تصریح‌ کرد: در دوران تحریم کمبود مواد غذایی را با توجه به دانش و توانایی جهاد کشاورزی نخواهیم داشت.
معاون امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان با تاکید بنیان کردن کشاورزی، تصریح کرد: فضای کشور با تحریم ظالمانه و جنگ اقتصادی به گونه‌ای است که نباید از تولید غفلت کنیم.
وی بر ضرورت انتقال دانش و علمی‌تر شدن کشاورزی تاکید و بیان کرد: با مشکلاتی که در حوزه‌های مختلف مثل آب و تحریم ها داریم، روز به روز اراده برای رسیدن به پیشرفت و موفقیت نیز بیشتر می‌شود.