چراغ سبز سازمان غذا و دارو برای مصرف خمیر مرغ

معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو، استفاده از خمیر مرغ در فرآورده‌های غذایی را مشروط به رعایت نکات بهداشتی و نظارت جدی سازمان دامپزشکی دانست.

دکتر رسول دیناروند در واکنش به اخباری مبنی بر صدور مجوز لغو ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ در فرآورده‌های غذایی، گفت: توافقاتی بین سه دستگاه سازمان‌های دامپزشکی، استاندارد و غذا و دارو صورت گرفت تا بتوانیم این مشکل را حل کنیم.

وی با اشاره به نگاه کارشناسی که در هر یک از سه سازمان وجود دارد، افزود: نگاه‌های کارشناسی باید به یکدیگر نزدیک شود تا بتوانیم به نتیجه مشترک برسیم.

دیناروند با تأکید بر اینکه سلامت مردم در اولویت تصمیم‌گیری‌ها و برنامه‌های وزارت بهداشت قرار دارد، تصریح کرد: ما نمی‌توانیم اجازه بدهیم برای جلوگیری از زیان یک صنعت، سلامت مردم به خطر بیافتد.

رئیس سازمان غذا و دارو ادامه داد: اما مطمئن باشید که اقدامات مشترک به نتیجه خواهد رسید.

دیناروند توضیح داد: مرغدار می‌تواند کشتار خود را به‌جایی بدهد که مرغ را تمیز بسته‌بندی می‌کنند و امحا و احشاء آن را دور می‌ریزند. زیرا، مشکل اینجاست که مرغ را همراه امحا و احشا خمیر می‌کنند.

معاون وزیر بهداشت با تأکید بر اینکه ما مخالف مخلوط کردن امحا و احشا و گوشت مرغ هستیم، تصریح کرد: نظارت‌های سازمان غذا و دارو در این زمینه جدی است و هرکسی به این شکل تخلف کند، به‌شدت برخورد می‌شود.

دیناروند با عنوان این مطلب که خمیر مرغ ممنوع المصرف نیست، از سازمان دامپزشکی خواست در این بخش نظارت بیشتری اعمال کند. زیرا، نظارت اصلی بر عهده آن‌هاست.

وی گفت: اگر سازمان دامپزشکی ما را کمک کند، می‌توانیم خلأهای بین سه دستگاه را پوشانده و به نتیجه بهتری در اهدافمان برسیم.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *