مرغ سبز 50 درصد گرانتر از نمونههای معمول
مرغ بدون آنتیبیوتیک که مرغ سبز نیز نامیده میشود به معنای مرغی است که در طول دوره پرورش بدون مصرف آنتیبیوتیک و داروهای شیمیایی تولیدشده و در مراحل تولید تا عرضه از سوی نهادهای نظارتی و بهداشتی کنترل و تضمین میگردد. مدیریت پرورش و نگهداری این مرغها بسیار حساس و دقیق بوده و در طول دوره رشد نباید مریض شوند تا آنتیبیوتیک مصرف کنند و همین امر موجب بالاتر بودن قیمت این مرغها نسبت به سایر مرغها میشود. کارشناس ارشد تولیدات ارگانیک دامی درباره اختلاف قیمت مرغ بدون آنتیبیوتیک میگوید : به دلیل اینکه در طول دوره پرورش هیچگونه آنتیبیوتیک و یا آنتیاکسیدانی مصرف نمیشود و متعاقب آن درصد تلفات مرغ بالا میرود لذا قیمت تمامشده این محصول 2 تا 2.5 برابر بالا میرود و قیمت عرضه آن (فروش ) حدود 50 درصد گرانتر است. وی اختلاف قیمت مرغ بدون آنتیبیوتیک را “هزینه سلامتی” میداند و میگوید : برآوردهای کارشناسی نشان میدهد که اختلاف قیمت محصولات ارگانیک درواقع هزینهای است که مصرفکننده بابت سلامت خود پرداخت می کند.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.