روش صحیح نگهداری تخم مرغ و گوشت مرغ

تخم‌مرغ:

– موقع چیدن تخم‌مرغ در یخچال سر تیز آن را رو به پایین بگذارید. به این ترتیب زرده در وسط قرار می‌گیرد و بهتر می‌ماند.

– برای اینکه بتوانید مدت بیشتری تخم‌مرغ‌ها را در یخچال نگهداری کنید، آن‌ها را درون ظرف گودی ریخته و روی آن‌ها مقداری روغن بریزید یا پوسته تخم‌مرغ را چرب کنید.

– برای نگهداری تخم‌مرغ در خارج از یخچال، آن‌ها را در جایی خنک به طور مرتب بچینید و روی آن‌ها نمک بریزید تا آن‌ها را کاملاً بپوشاند.

– اگر به یخچال دسترسی ندارید و می‌خواهید تخم‌مرغ‌ها را برای مدت طولانی سالم نگهدارید، تخم‌مرغ‌ها را در روغن زیتون فروکنید و بعد آن‌ها را در خاکستر به غلطانید. یا آن‌ها را در آب آهک بریزید و بعد بگذارید خشک شوند. به این ترتیب تا مدت‌ها سالم باقی می مانند.

– برای اینکه زرده تخم‌مرغ را چند روزی تازه نگه‌دارید روی زرده تخم‌مرغ‌های سالم را با آب سرد بپوشانید و در یخچال نگهداری کنید. سفیده‌ی تخم‌مرغ را نیز می‌توانید درون ظرف پلاستیکی ریخته در یخ زن نگه‌دارید. هر فنجان سفیده، معادل 7 یا 8 سفیده تخم‌مرغ است.

مرغ:

ابتدا پوست مرغ را جدا کرده، سینه‌ی مرغ را از طول نصف کنید و هر چه درون شکم آن است به خصوص جگرهای چسبیده به استخوان پشت و سینه را در آورید سپس مرغ را خوب بشویید. برای قطعه کردن مرغ برنامۀ شبانه اتوبوس و بعد بال‌ها و گردن را جدا کنید سپس پشت مرغ را از طول به دو نیم کرده و هر کدام را به دو قسمت تقسیم کنید.

ران و سینه را به اندازه هر وعده در پاکت یخ زن بگذارید و بال‌ها و گردن و استخوان‌های پشت مرغ را برای سوپ بسته‌بندی نمایید. اگر می‌خواهید مرغ را به صورت دسته استفاده کنید سینه‌ی مرغ را تا استخوان جناق بشکافید و از همان قسمتی که باز است درون شکم مرغ را خالی و تمیز کنید سپس آن را با دقت شسته و بسته‌بندی کنید.

جوجه‌کباب:

گوشت‌های سینه و ران را از استخوان جدا کنید. گوشت‌های قطعه‌قطعه شده را با سس مخصوص (نصف استکان روغن زیتون، نصف قاشق چای‌خوری زعفران، یک عدد پیاز خلال شده، یک قاشق غذاخوری آب لیمو، به اندازه‌ی لازم نمک و فلفل و یک عدد فلفل تند خردشده) در ظرف گودی مخلوط‌کنید. پس از نیم ساعت مخلوط را در داخل پاکت یخ زن ریخته و بسته‌بندی کنید و در یخ زن قرار دهید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *