روشهای تشخیص مرغ سالم

برای خرید مرغ بسته‌بندی غیر منجمد دقت كنید كه حتماً عبارت «مرغ تازه» و یا «مرغ بسته بندی غیرمنجمد» روی بسته‌بندی درج شده باشد . چون ممكن است مرغ منجمد شده كه یخ آن آب شده است باشد . در این مورد مرغ منجمد دف راست شده باید بزودی مصرف‌شده و برای منجمد کردن دوباره در یخچال شما مناسب نیست . [تاریخ مهلت مصرف مرغ تازه ۷۲ ساعت یا ۳ شبانه‌روز پس از كشتار است . بهترین وزن مرغ ۱۸۰۰ تا ۲۲۰۰ گرم است . برای خرید مرغ منجمد عبارت مرغ منجمد روی بسته‌بندی درج می‌شود كه حاكی از این است انجماد لاشه طی فرآیند خاص انجماد و در سردخانه صورت گرفته است و از مرغ‌های غیر منجمد كه مهلت ۷۲ساعت آن پایان گرفته به وسیله فریزر معمولی منجمد شده است ، نیست . مرغ منجمد در شرایط استاندارد انجماد و با پلاستیک‌های ۳ لایه و در دمای نگهداری ۱۸ درجه سانتی‌گراد تا یک سال نیز مهلت مصرف دارد . دمای نگهداری مرغ تازه ۴درجه سانتی‌گراد است .

در لاشه تازه علاوه بر سفید بودن ، به دلیل خون باقیمانده در لاشه ، برخی مویرگ‌ها مثل مویرگ‌های سطحی سینه و ورید بالی كه با فشار بر انتهای بالایی بال نمایان می‌شود ، قابل مشاهده است . به مرور زمان خون باقیمانده لاشه تخلیه‌شده و لاشه به رنگ‌پریدگی و ناپدید شدن مویرگ‌های خونی گرایش می‌یابد . در یك لاشه مرغ سالم پوست سر تا سر سفید ، یكدست صاف و بدون پارگی ، چسبیدگی ضایعات زخمی و یا فضولات است . فولیکول‌های پر نباید درشت و یا قرمز باشد .

لاشه مرغ‌های زیر وزن ۸۰۰ . ۷۰۰ گرم به دلیل اختلال در رشد بر اثر عوامل بازدارنده رشد و ساختمان عضلانی نارس قابل مصرف نیستند .

لاشه مرغ چند روز مانده به دلیل تخلیه خون باقیمانده و بار میكروبی زیاد ، ارزش غذایی پایین دارند ، اولین كار پس از خرید مرغ بسته‌بندی‌شده ، ‌باز كردن و بو كشیدن است . کوچک‌ترین بوی تعفن نباید شما را در پس دادن آن مردد كند .

برای خرید دل مرغ ، در صورت بسته‌بندی‌شده كه خیلی بهتر است . دل باید قرمز و شفاف باشد و یك توده چربی زرد یا سفید در قاعده بالایی آن است . عضلاتش سفت بوده و در برابر فشار انگشت مقاومت می‌کند . دل عفونی ، پرده‌ای ضخیم و كدر ، صاف یا زبر به آن چسبیده كه به سختی كنار می رود . گاهی نیز به دلیل مشكلات لاك شل و وارفته است .

سنگدل مرغ باید به طور كامل چاك خورده ، بازشده و محتویاتش خالی شده باشد و عاری از شن و مواد دانه‌ای باشد . چربی‌های اطراف آن گرفته‌شده و خیلی ریز نباشد .

برای خرید مرغ بسته‌بندی غیر منجمد دقت كنید كه حتماً عبارت «مرغ تازه» و یا «مرغ بسته بندی غیرمنجمد» روی بسته‌بندی درج شده باشد . چون ممكن است مرغ منجمد شده كه یخ آن آب شده است باشد . در این مورد مرغ منجمد دف راست شده باید بزودی مصرف‌شده و برای منجمد کردن دوباره در یخچال شما مناسب نیست . [تاریخ مهلت مصرف مرغ تازه ۷۲ ساعت یا ۳ شبانه‌روز پس از كشتار است . بهترین وزن مرغ ۱۸۰۰ تا ۲۲۰۰ گرم است . برای خرید مرغ منجمد عبارت مرغ منجمد روی بسته‌بندی درج می‌شود كه حاكی از این است انجماد لاشه طی فرآیند خاص انجماد و در سردخانه صورت گرفته است و از مرغ‌های غیر منجمد كه مهلت ۷۲ساعت آن پایان گرفته به وسیله فریزر معمولی منجمد شده است ، نیست . مرغ منجمد در شرایط استاندارد انجماد و با پلاستیک‌های ۳ لایه و در دمای نگهداری ۱۸ درجه سانتی‌گراد تا یک سال نیز مهلت مصرف دارد . دمای نگهداری مرغ تازه ۴درجه سانتی‌گراد است .

در لاشه تازه علاوه بر سفید بودن ، به دلیل خون باقیمانده در لاشه ، برخی مویرگ‌ها مثل مویرگ‌های سطحی سینه و ورید بالی كه با فشار بر انتهای بالایی بال نمایان می‌شود ، قابل مشاهده است . به مرور زمان خون باقیمانده لاشه تخلیه‌شده و لاشه به رنگ‌پریدگی و ناپدید شدن مویرگ‌های خونی گرایش می‌یابد . در یك لاشه مرغ سالم پوست سر تا سر سفید ، یكدست صاف و بدون پارگی ، چسبیدگی ضایعات زخمی و یا فضولات است . فولیکول‌های پر نباید درشت و یا قرمز باشد .

لاشه مرغ‌های زیر وزن ۸۰۰ . ۷۰۰ گرم به دلیل اختلال در رشد بر اثر عوامل بازدارنده رشد و ساختمان عضلانی نارس قابل مصرف نیستند .

لاشه مرغ چند روز مانده به دلیل تخلیه خون باقیمانده و بار میكروبی زیاد ، ارزش غذایی پایین دارند ، اولین كار پس از خرید مرغ بسته‌بندی‌شده ، ‌باز كردن و بو كشیدن است . کوچک‌ترین بوی تعفن نباید شما را در پس دادن آن مردد كند .

برای خرید دل مرغ ، در صورت بسته‌بندی‌شده كه خیلی بهتر است . دل باید قرمز و شفاف باشد و یك توده چربی زرد یا سفید در قاعده بالایی آن است . عضلاتش سفت بوده و در برابر فشار انگشت مقاومت می‌کند . دل عفونی ، پرده‌ای ضخیم و كدر ، صاف یا زبر به آن چسبیده كه به سختی كنار می رود . گاهی نیز به دلیل مشكلات لاك شل و وارفته است .

سنگدل مرغ باید به طور كامل چاك خورده ، بازشده و محتویاتش خالی شده باشد و عاری از شن و مواد دانه‌ای باشد . چربی‌های اطراف آن گرفته‌شده و خیلی ریز نباشد .

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *