تولید ۱۶ تن گوشت بوقلمون در ساری

رضا پورفلاح با اشاره به پرورش ۱۲ هزار و ۸۰۰ قطعه بوقلمون در شهرستان ساری گفت: وجود دو نوع گوشت سفید و قرمز در بدن این پرنده سنگین وزن همراه با املاح معدنی ضروری ، موجب پیشگیری از بروز سرطان می‌شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری از فعالیت یک واحد پرورش بوقلمون در روستای ماچک پشت از توابع بخش مرکزی با ظرفیت ۴ هزار قطعه در هر دوره پرورشی خبر داد و افزود: علاوه بر گوشت سفید، یک تن تخم خوراکی نیز در این شهرستان تولید شده و ۶ درصد جمعیت بوقلمون مازندران را شهرستان ساری تشکیل می دهد.