تشکیل کارگروه ملی با هدف تثبیت قیمت مرغ در نقطه تعادل

فصل اقتصاد – عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس گفت: امیدواریم با تشکیل کارگروه ملی بررسی افزایش قیمت مرغ و تخم مرغ شاهد رسیدن قیمت این محصولات به نقطه تعادل باشیم تا تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان رضایت لازم را داشته باشند.

پرویز اوسطی عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت ، در خصوص تشکیل کمیته بررسی افزایش قیمت مرغ و تخم مرغ در کمیسیون متبوع خود، گفت: روز گذشته با حضور اعضای کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی و مسئولین وزارت جهاد کشاورزی، وزارت صنعت، معدن و تجارت، مسئولین بانک مرکزی و بخش خصوصی در در زمینه افزایش قیمت گوشت مرغ و تخم مرغ نشستی برگذار شد.
نماینده مردم قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه سبد هزینه‌های زندگی مردم توان افزایش قیمت گوشت مرغ و تخم مرغ را ندارد، ادامه داد: امیدواریم با تشکیل کارگروه ملی بررسی افزایش قیمت مرغ و تخم مرغ شاهد رسیدن قیمت این محصولات به نقطه تعادل باشیم تا تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان رضایت لازم را داشته باشند.
وی با تاکید بر اینکه بررسی‌های میدانی نشان می‌دهد که نهاده‌ دامی به میزان کافی وجود دارد اما به دست مصرف کنندگان واقعی نمی‌رسد به همین دلیل باید بازار دلالی و سودجویی را حذف کنیم عنوان کرد: بر اساس اطلاعات دریافت شده کشتی‌های حامل نهاده‌های دامی در بنادر با تاخیر بسیار بالا تخلیه می‌شوند.
عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه حذف انحصار در واردات نهاده‌های دامی از اهداف کمیسیون است، گفت: ابعاد واردات نهاده‌های دامی باید مشخص شود، درخواست کرده‌ایم تا در زمینه صدرو تمامی مجوزهای صادراتی و تولیدی حوزه کشاورزی درگاه ملی ایجاد شود.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *