تدوین استاندارد جدید استفاده از خمیر مرغ

دبیر انجمن فرآورده‌های گوشتی با بیان اینکه هم‌اکنون اصلاحیه استاندارد استفاده خمیر مرغ در فرآورده‌های گوشتی در مرحله پایانی قرار دارد، گفت: امیدواریم با تصویب آن بتوانیم مانع افزایش ضرر واحدهای تولیدی شویم.

به گزارش تسنیم، مجید افلاکی با اشاره به اینکه هنوز سازمان‌های غذا و دارو و سازمان ملی استاندارد نظر مشترک خود را در استفاده از خمیر مرغ در فرآورده‌های گوشتی اعلام نکرده‌اند، اظهار داشت: قرار شده استانداردهای استفاده از خمیر مرغ مورد بازبینی قرار گیرد.

وی با بیان اینکه از مهرماه سال گذشته تاکنون استفاده از خمیر مرغ در فرآورده‌های گوشتی ممنوع شده است، افزود: در کشورهای اروپایی خمیر مرغ بر اساس اصول علمی مورداستفاده قرار می‌گیرد به همین منظور درصددیم در ایران نیز با اصلاح استانداردهای استفاده از این محصول آن را در فرآورده‌های گوشتی مورداستفاده قرار دهیم.

دبیر انجمن فرآورده‌های گوشتی گفت: هم‌اکنون اصلاحیه استاندارد استفاده خمیر مرغ در فرآورده‌های گوشتی در مرحله پایانی قرار دارد که امیدواریم با تصویب آن بتوانیم مانع افزایش ضرر واحدهای تولیدی شویم.

افلاکی اضافه کرد: در حال حاضر واحدهای تولیدی فرآورده‌های گوشتی با مشکلات زیادی روبرو هستند که اصلاح استاندارد استفاده از خمیر مرغ می‌تواند تا حدودی کمک زیادی را به آن‌ها کند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *