تاثیر مکمل های زیستی و اسید فایر برعملکرد رشد،خصوصیات لاشه و پارامترهای سرم خون جوجه های گوشتی

این احتمال وجود دارد که استفاده از آنتی بیوتیک و یا محرک‌های رشد(AGPS)در خوراک حیوانات بزودی توسط اتحادیه اروپا ممنوع گردد.AGPSدر بهبود بازده خوراک با تغییر دادن میکروفلورای دستگاه گوارش استفاده می‌شود.(GIT).دلیل اصلی این ممنوعیت هم افزایش مقاومت باکتری‌های بیماری زا در برابر آنتی‌بیوتیک‌هاست.(کرمانشاهی و رستمی2006).مقوله‌های مختلفی در مورد افزودنی‌های خوراک برای مزارع انی پستانداران وجود دارد که این مواد اثر تحریک‌پذیری رشد در جاندار را ایجاد می‌کنند.( Stainer 2006)که شامل اسید فایر،پروبیوتیک،پربیوتیک،فیتوبیوتیک ها،انزیم های خوراکی،محرک‌های سیستم ایمنی وانتی اکسیدانها می‌باشد.تاکنون هیچ گزارشی راجع به مقاومت باکتریایی یا باقی‌مانده‌های ناخواسته مرتبط باNGPدر محصولات حیوانی به ثبت نرسیده است.

مواد غذایی پروبیوتیکی توسط گیبسون و رابرفورد(1995م)به عنوان مواد غذایی غیرقابل‌هضم که موجب تحریک رشد یا فعالیت ان و بهبود سلامت میزبان می‌شود معرفی شد.پروبیوتیک ها باعث تغییر درمیکروفلورای دستگاه گوارش،ایجاد تغییر در سیستم ایمنی بدن،جلوگیری از سرطان کلون،کاهش حمله پاتوژنی،همچنین باعث ممانعت از عوامل بیماری زا همانند:سالمونلا اینتریتیدیس،E.coli،کاهش کلسترول خون و موجب عطر خوشایند لاشه و پوست می‌گردد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *