تاثیر تخم‌مرغ بر پیشگیری از زوال عقل

پزشکان آمریکایی مطالعات جدید با هدف بررسی دقیق‌ترِ تاثیر مصرف تخم مرغ بر پیشگیری از ضعف حافظه و کاهش خطر زوال عقل را آغاز کردند.

به گزارش سرویس «سلامت» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، این پزشکان می‌گویند: در این آزمایش نیمی از شرکت‌کنندگان در مطالعه روزانه دو تخم مرغ مصرف می‌کنند و نیمی دیگر از خوردن این ماده غذایی منع می‌شوند. همچنین وضعیت قدرت حافظه، تعقل و تمرکز در این افراد ارزیابی خواهد شد. ضعف و ناتوانی در هر یک از این مهارت‌ها نشان‌دهنده افزایش خطر ابتلا به زوال عقل و اختلال مشاعر است.

تخم مرغ یکی از منابع غنی از دو نوع آنتی‌اکسیدان موسوم به «لوتئین» و «زئاکسانتین» است که در مطالعات پیشین تاثیر آنها بر بهبود عملکرد ادراکی مغز بررسی شد و پزشکان در این مطالعه قصد دارند به نتایج قطعی‌تری در این زمینه دست یابند.

به گزارش ایسنا به نقل از روزنامه دیلی‌میل، ‌متخصصان علوم پزشکی در آمریکا معتقدند که مصرف تخم مرغ می‌تواند در بهبود عملکرد ذهنی افراد نقش قابل توجهی داشته باشد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *